Надяваме се в нашия сайт да намерите всичко, което търсите, от вкусно, по-вкусно. Особеният вкус на нашите колбаси и месни деликатеси, подкрепен с голямото старание, което винаги влагаме при приготвянето им, вярваме ще задоволи изискванията на всички, които искат да се хранят с добра храна. Защото...

Добра храна, добро настроение!

Новини - Март 2016г.

Наред с останалите колбаси и месни деликатеси, произвеждани от „Малевентум Марон“ ЕООД, предстои и предлагането на пазара на новата серия висококачествени месни продукти „МАЛЕВСКА СКАРА“.

В тази група ще бъдат включени месни продукти от специално подбрано раздробено и нераздробено свинско и телешко месо, произведени по стари тракийски рецепти. Използваните подправки при приготвянето на „МАЛЕВСКА СКАРА“ са естествени, характерни за тракийския регион мерудии и билки, умело балансирани и подчертаващи специфичното в тракийската кухня.

С тази нова гама от месни продукти „Малевентум Марон“ ЕООД се надява да привлече вниманието и на ценителите на добрата храна, характерния българския вкус и спецификата на тракийските месни деликатеси.